To je Tilen Artač povedal o govoricah

Foto: RTVS
Foto: RTVS
Na TV Slovenija naj bi ukinili oddajo Kaj dogaja, tako to komentira njen voditelj.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je Bojan Požar poročal, da naj bi na RTV Slovenija dokončali programsko produkcijski načrt za leto 2024. V njem naj bi za tretjino oklestili športe vsebine in razvedrilo ter tudi ukinili nekatere oddaje, med drugim Kaj dogaja in Panorama. Oddaja Tarča naj bi zaenkrat ostala, Studia City pa menda ni v načrtu.

A voditelj Tilen Artač o ukinitvi oddaje ne ve nič. Za Žurnal24 je na vprašanje, ali Televizija oddajo Kaj dogaja res ukinja, odgovoril: "Nikakor. Oddaja gre naprej in veselo bo v deželi tej."

Na odgovor TV Slovenija glede ukinitve te in nekaterih drugih oddaj medtem še čakamo. 

Nekatere zamenjave so se na TV Slovenija zgodile že septembra in oktobra. Osrednjih informativnih oddaj kot sta Odmevi in Dnevnik tako ne vodijo več Luka Svetina, Nejc Krevs in Valentina PlaskanIgor Pirkovič ne vodi več oddaje Arena. Govorilo se je tudi o nezakonitostih teh odločitev vodstva RTVS. Več o tem TUKAJ. 
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:10 17. November 2023.

    Glede na to, da ukinjajo večino oddaj, novih pa ni, po 3 x ali 4 x ponavljajo nekatere oddaje in …

  • 21:28 13. November 2023.

    Kako zanimivo mi je gledati desnicarje, ki trdijo, da gre pri odstranitvi mladih nastavljencev za pogrom. ampak niso odstranjeni. samo …

  • 19:40 13. November 2023.

    Pravzaprav zaradi groženj o ukinitvi ni mogoče spacati nobene satirično smešne oddaje. Tako nam kot izvirne, pristne in aktualne zabavne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.