To je William pred poroko obljubil svoji Kate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Še en dokaz, da sta popoln par.
Oglej si celoten članek

Vsaka zveza zahteva kompromise, teh pa je še več, ko se odločiš za življenje v kraljevi družini. Princ William pa je poskrbel, da njegovi Kate ni bilo treba žrtvovati tistega, kar ji je bilo najbolj pri srcu – svoje družine.

V dokumentarnem filmu Kate: Middleton: Working Class to Windsor je strokovnjakinja za kraljeve glave Katie Nicholl povedala: "Ko se priženiš v kraljevo družino, postaneš Windsor, in to je to. Ko je William Kate zaprosil za roko, pa ji je dal jasno vedeti, da se ji ne bo treba odpovedati svoji družini. Obljubil ji je, da bosta ostala del družine in obljubo je držal.“

Dvor se je iz usode princese Diane veliko naučil. Kate se je na vlogo bodoče princese pripravljala več let, zato je za razliko od Lady Di dobro vedela, kaj jo čaka. Z Williamom sta danes skladen par, ki se zaveda, da prihodnost monarhije leži na njunih plečih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.