Magazin > VIP
8841 ogledov

To je William pred poroko obljubil svoji Kate

princ william, kate middleton Profimedia
Še en dokaz, da sta popoln par.

Vsaka zveza zahteva kompromise, teh pa je še več, ko se odločiš za življenje v kraljevi družini. Princ William pa je poskrbel, da njegovi Kate ni bilo treba žrtvovati tistega, kar ji je bilo najbolj pri srcu – svoje družine.

V dokumentarnem filmu Kate: Middleton: Working Class to Windsor je strokovnjakinja za kraljeve glave Katie Nicholl povedala: "Ko se priženiš v kraljevo družino, postaneš Windsor, in to je to. Ko je William Kate zaprosil za roko, pa ji je dal jasno vedeti, da se ji ne bo treba odpovedati svoji družini. Obljubil ji je, da bosta ostala del družine in obljubo je držal.“

Dvor se je iz usode princese Diane veliko naučil. Kate se je na vlogo bodoče princese pripravljala več let, zato je za razliko od Lady Di dobro vedela, kaj jo čaka. Z Williamom sta danes skladen par, ki se zaveda, da prihodnost monarhije leži na njunih plečih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.