To je zadnji posnetek Kirstie Alley

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za igralko je bil usoden rak debelega črevesja.
Oglej si celoten članek

Igralka Kirstie Alley je bila vedno polna življenja. Še aprila je sodelovala v oddaji “The Masked Singer” in navdušila. Kot je povedala, je v ta projekt pristala zaradi vnukov. "Imam zelo majhne vnuke, ki jim bo tole všeč," je povedala. 

V ponedeljek je zvezdnica nadaljevanke Cheers za vedno zaprla oči. Za 71-letnico je bil usoden rak debelega črevesja, ki so ga odkrili šele pred kratkim. Kaj sta razkrila njena otroka, ki ju je posvojila z igralcem Parkerjem Stevensonom, s katerim je bila 14 let, si lahko preberete TUKAJ

Svojim oboževalcem se je na Instagramu nazadnje oglasila septembra, ko je objavila video, v katerem jim sporoča, da se je včlanila na stran Cameo, kjer se lahko naročajo personalizirana sporočila zvezdnikov. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.