Magazin > VIP
28461 ogledov

Nepričakovano umrla ameriška igralka Kirstie Alley

Kirstie Alley FameFlynet
Dočakala je 71 let.

Igralka Kirstie Alley, najbolj znana po vlogi šefice bara v nadaljevanki Cheers, je za vedno zaprla oči. "Z žalostjo sporočamo, da je umrla naša neverjetna, močna in ljubeča mama," sta sporočila igralkina otroka.

Za zvezdnico je bil usoden rak, ki so ga pred kratkim odkrili.

"Obdana je bila z družino in se borila z vsemi močmi," so še zapisali in dodali, da je bila neverjetna mama in babica ter da je imela veliko "strast do življenja, otrok, vnukov in svojih živali, da ne pozabimo omeniti njenega neskončnega veselja do ustvarjanja"

Z dvema emmyjema in zlatim globusom nagrajena igralka je nastopila v mnogih zelo uspešnih projektih, predvsem komedijah, med drugim tudi v Glej, kdo se oglaša ob Johnu Travolti. Igralec se je od nje poslovil po družbenih omrežjih. Med drugim je povedal, da je bil njun odnos poseben. "Ljubim te, Kirstie. Vem, da se bova nekoč spet videla," je dodal.

Zvezdnico smo med drugim videli tudi v serijah Veronica's Closet, Scream Queens, Sever in jug ter v filmu Zvezdne steze II: Khanov povratek in komediji Crkni, lepotica. Za seboj je pustila sina in hčerko.

Komentarjev 1
  • dusan72 09:12 06.december 2022.

    Ravno mlada ni bila, imela je raka... NI čisto "nepričakovano". Drugače pa simpatična in dobra igralka.