To mesto je Ana Soklič zasedla v polfinalu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Znani rezultati polfinalnega večera.
Oglej si celoten članek

V sobotnem finalu Evrovizije je zmagala italijanska rock skupina Måneskin. Ana Soklič se je za vstop v finale borila na prvem polfinalnem večeru, a ji preboj med top 10 predstavnikov večera ni uspel.

Od 16 nastopajočih je zasedla 13. mesto. Finale se je za las izmuznil Hrvaški, ki je pristala na 11. mestu, Romunija pa je bila 12.

Murskosoboški škof Peter Štumpf je v pridigi na binkošti ali praznik razodetja svetega Duha, ki velja za tretji največji praznik katoličanov, razpravljal tudi o Evroviziji. Več o tem, zakaj po njegovem mnenju Ani s pesmijo Amen ni uspelo, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:10 24. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati naa spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

  • 08:35 24. Maj 2021.

    za las je 13 mest razlike in izpad že v prvem finalu ... za las bi bilo 2 mesto da …

  • 08:26 24. Maj 2021.

    Bližje smo bili ničelnemu številu točk,kot pa pragu za vstop v finale.....-

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.