Magazin
22466 ogledov

Škof Štrumpf takole komentiral polom Slovenije na Evroviziji

Škof Peter Štumpf mediaspeed
Škof Štumpf o tem, zakaj za slovensko predstavnico Ano Soklič ni bilo mesta v finalu evrovizijskega spektakla.

Murskosoboški škof Peter Štumpf se je v pridigi na binkošti ali praznik razodetja svetega Duha, ki velja za tretji največji praznik katoličanov, naredil primerjavo med željami in neuresničenimi cilji. Včasih prav navidezen poraz daje nove možnosti, je spomnil in kot konkreten primer navedel nastop pevke Ane Soklič, ki po mnenju glasovalcev ni bil dovolj dober za evrovizijski finale. 

ana soklič Magazin Odzivi po prvi vaji Ane Soklič: Napovedujejo ji uvrstitev med prvih 10!

"Zakaj se naša pevka Ana Soklič ni uspela uvrstiti v evrovizijski finale? Zato ker govori in poje o Jezusu. In Sveti Duh preprosto ni hotel, da se pojavi na sceni, kjer v perje in samo v nekaj trakcev odeto človeško meso poveličuje hudobnega duha in z njim povezane gnusobe, o katerih se človeku naježijo lasje. Pesem Ane Soklič je bila preprosto preveč čista in lepa, da bi se znašla na evrovizijski razuzdanosti. Ne gre metati biserov v blato. Škoda jih je, ker se umažejo. Tam kjer je nesnega, je škoda belega oblačila," je po poročanju Radia Ognjišče dejal škof Štumpf, znan po neposrednih nastopih.

"Mogoče za našo pevko izpad iz evrovizijskega finala trenutno pomeni razočaranje, vendar Sveti Duh vedno daje nove možnosti."

ana soklič | Avtor: Profimedia Profimedia

Evrovizija 2021 burna razprava Magazin Video: Italijanskemu pevcu očitajo, da je med prireditvijo snifal kokain

V sobotnem finalu Evrovizije je zmagala italijanska rock skupina Måneskin. A je zmago zasenčil video, na katerem je vidno, kot da pevec skupine Damiano David med prenosom v živo in čakanjem na rezultate v Zeleni sobi s klubske mizice "snifa" drogo. Pevec takšno razlago kategorično zavrača in trdi, da je le čistil črepinje kozarca, ki da ga je razbil kitarist. 

Organizatorji so pod stolom zares našli črepinje, verjetno bodo člani benda testirani na droge.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • 6d27bf1a5689dbb4e902b7e95a57f065ae13bfc9 06:31 25.maj 2021.

    Škof ti si en bumbar. Primi se raje kakega dela ne da živiš na moj račun

  • Micheal_Brodie 14:17 24.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od domaa, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • anton3 12:00 24.maj 2021.

    Očitno mu je zmanjkalo idej za zavajanje ovičic!