To morate vedeti o Mirelinem izbrancu Miliju

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Spoznajte najnovejšo ljubezen Mirele Lapanović.
Oglej si celoten članek

Milutin Radosavljević – Mili je najnovejša ljubezen Mirele Lapanović, ki smo jo pred dvema letoma spoznali v slovenskem Big Brotherju. Mirela in Mili sta se spoznala v srbskem šovu Parovi, kamor je slovenska tekmovalka vstopila kot zaročena ženska. V Sloveniji jo je zvesto čakal njen dolgoletni partner Andrej, s katerim imata tudi sina Aljaža.

"Sem Milutin Radosavljević, živim v Beogradu, ukvarjam se s svojim poslom in z modo,“ je svojo predstavitev začel Mili pred vstopom v Parove in nadaljeval: "Imam veliko dušo, sem miroljuben, pri meni ni strategij, pri meni je vse rutina ...“ Dodal je, da je njegov zaščitni znak njegova energija in zapeljevanje žensk.

Povedal je, da ima možnosti za zmago, ker je vsestranski in ker je prilagodljiv: "Spustim se lahko na vsako raven, saj sem enigma. Moj skriti adut je moj spolni organ, ki ga do zdaj še nisem pokazal, a mislim, da ga v Parovih bom,“ je povedal Mili in očitno svojo obljubo pred vstopom v šov tudi izpolnil. Samozavestno je dodal, da ga bo pokazal in da bo zaradi njega nastal boj med ženskami.

No, malce drugačno mnenje je o njem imela njegova bivša punca, ki se ga je tako zelo bala, da je pod vzglavnikom ponoči skrivala nož.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Moraš biti pa res na podnu, da ne najdeš boljše bejbe!

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Ne, C.R. Tega nam NI treba vedeti. In dal bom za gajbo pira, ko bo konec vsakodnevnega objavljanja teh primitivizmov, …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Se mi je zdelo, da tip ima vse možgane med nogami, ker jih ima tudi izbranka. Lep par, ki se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.