Magazin > VIP
391 ogledov

To morate vedeti o Mirelinem izbrancu Miliju

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube
Spoznajte najnovejšo ljubezen Mirele Lapanović.

Milutin Radosavljević – Mili je najnovejša ljubezen Mirele Lapanović, ki smo jo pred dvema letoma spoznali v slovenskem Big Brotherju. Mirela in Mili sta se spoznala v srbskem šovu Parovi, kamor je slovenska tekmovalka vstopila kot zaročena ženska. V Sloveniji jo je zvesto čakal njen dolgoletni partner Andrej, s katerim imata tudi sina Aljaža.

"Sem Milutin Radosavljević, živim v Beogradu, ukvarjam se s svojim poslom in z modo,“ je svojo predstavitev začel Mili pred vstopom v Parove in nadaljeval: "Imam veliko dušo, sem miroljuben, pri meni ni strategij, pri meni je vse rutina ...“ Dodal je, da je njegov zaščitni znak njegova energija in zapeljevanje žensk.

Povedal je, da ima možnosti za zmago, ker je vsestranski in ker je prilagodljiv: "Spustim se lahko na vsako raven, saj sem enigma. Moj skriti adut je moj spolni organ, ki ga do zdaj še nisem pokazal, a mislim, da ga v Parovih bom,“ je povedal Mili in očitno svojo obljubo pred vstopom v šov tudi izpolnil. Samozavestno je dodal, da ga bo pokazal in da bo zaradi njega nastal boj med ženskami.

No, malce drugačno mnenje je o njem imela njegova bivša punca, ki se ga je tako zelo bala, da je pod vzglavnikom ponoči skrivala nož.

Komentarjev 3
  • Harrison 19:56 11.julij 2017.

    Moraš biti pa res na podnu, da ne najdeš boljše bejbe!

  • Avatar skeptik
    skeptik 19:56 11.julij 2017.

    Ne, C.R. Tega nam NI treba vedeti. In dal bom za gajbo pira, ko bo konec vsakodnevnega objavljanja teh primitivizmov, ki so sicer (včasih) dober novičarski portal naredili za smetišče.

  • Žvižgač 19:56 11.julij 2017.

    Se mi je zdelo, da tip ima vse možgane med nogami, ker jih ima tudi izbranka. Lep par, ki se v celoti lepo dopolnjuje.