To nevesto čaka žalostno življenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
"Ne upam si pomisliti na to, kaj bi naredil za zaprtimi vrati, če je nekaj takšnega sposoben izvesti pred očmi drugih.“
Oglej si celoten članek

"S takšnim soprogom jo čaka dolgo in žalostno življenje,“ je nekdo napisal pod posnetkom poroke, ki se je pred kratkim razširil po svetu. Na žalost se moramo z njim strinjati.

V videu se mladoporočenca pred svati pitata s torto. Najprej je sladico poskusila nevesta, nato pa je košček ponudila svojemu možu. Pri tem se je pošalila in torto, ko je poskušal ugrizniti vanjo, umaknila. Kazen je prišla takoj … "Ne upam si pomisliti na to, kaj bi naredil za zaprtimi vrati, če je nekaj takšnega sposoben izvesti pred očmi drugih,“ pravi eden od številnih ogorčenih komentatorjev posnetka na kanalu YouTube.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:32 11. Marec 2019.

    Vprašala ga je kaj ji bo dal za Dan žena..........potem pa takšna reakcija . Tistim ,ki smo bili v vojaški …

  • 15:13 11. Marec 2019.

    Žal se ji že pred focko vidi, da ji to ni srčna poroka .. :-( - Si ne prestavljam, da …

  • Aro
    14:09 11. Marec 2019.

    Ja kameltrajber, vzhodnjak, balkanc ali nekaj takega!! Kaj je tu čudnega?? Ne se delat neke zahodne napredne ljudi, ki ste …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.