Magazin > Bizarno
11556 ogledov

To nevesto čaka žalostno življenje

poroka Youtube
"Ne upam si pomisliti na to, kaj bi naredil za zaprtimi vrati, če je nekaj takšnega sposoben izvesti pred očmi drugih.“

"S takšnim soprogom jo čaka dolgo in žalostno življenje,“ je nekdo napisal pod posnetkom poroke, ki se je pred kratkim razširil po svetu. Na žalost se moramo z njim strinjati.

V videu se mladoporočenca pred svati pitata s torto. Najprej je sladico poskusila nevesta, nato pa je košček ponudila svojemu možu. Pri tem se je pošalila in torto, ko je poskušal ugrizniti vanjo, umaknila. Kazen je prišla takoj … "Ne upam si pomisliti na to, kaj bi naredil za zaprtimi vrati, če je nekaj takšnega sposoben izvesti pred očmi drugih,“ pravi eden od številnih ogorčenih komentatorjev posnetka na kanalu YouTube.

Komentarjev 6
 • Avatar Leon
  Leon 15:32 11.marec 2019.

  Vprašala ga je kaj ji bo dal za Dan žena..........potem pa takšna reakcija . Tistim ,ki smo bili v vojaški misiji na Balkanu ali v deželi pod Hindukušem so takšne zgodbe znane .Žalostno .

 • kapibara 15:13 11.marec 2019.

  Žal se ji že pred focko vidi, da ji to ni srčna poroka .. :-( - Si ne prestavljam, da bi mojo pupo, silil v kaj takega.. Bodi raje sama..

 • Aro 14:09 11.marec 2019.

  Ja kameltrajber, vzhodnjak, balkanc ali nekaj takega!! Kaj je tu čudnega?? Ne se delat neke zahodne napredne ljudi, ki ste demokratični, po drugi strani pa se strinjate , da ti tipi prihajajo k nam v EU