To o še svežem razhodu z Ano Pusovnik pravi njen bivši

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po manj kot letu dni sta se razšla.
Oglej si celoten članek

Vroča Korošica Ana Pusovnik, ki se v šovu Sanjski moški borila za srce Gregorja Čeglaja, je ljubezen nato našla v koroškem podjetniku Sašku Taksu, a ta ni trajala dolgo. Kot nam je decembra zaupal Taks, sicer direktor družbe za proizvodnjo, storitve in trgovin Graplas, sta se z Ano spoznala avgusta lani in kmalu skupaj tudi zaživela. Nekaj prahu sta dvignila tudi s tem, da je bil Saško uradno še vedno poročen, čeprav sta z ženo ločeno živela že od lanskega maja.

A očitno tudi ta ljubezen ni bila usojena, Ana je na družbenih omrežjih nedavno razkrila, da je samska in da sta se s partnerjem po slabem letu dni razšla sporazumno, kar je potrdil tudi sledni. "Narazen sva približno en mesec, razšla sva se sporazumno in ostajava v prijateljskih odnosih. Ne želim biti nesramen, a podrobnosti svojega zasebnega življenja ne bi želel razkrivati," je za zurnal24.si odkrito povedal Taks. 

Ana se je te dni na Bledu sicer mudila v novi moški družbi, a veliko podrobnosti ni razkrila. Gre morda za novo simpatijo? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.