To o svojih sosedih pravi Saška Lendero

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Saška Lendero bo nastopila v seriji Dragi sosedje.
Oglej si celoten članek

Saša Lendero bo v seriji igrala samo sebe. "Tokrat bo Saška Lendero nastopila v vlogi Saške Lendero, z dodatkom res domiselnih avtorjev, kar pomeni, da bomo malo pretiravali, ko gre za nekatere moje tipične lastnosti. Kakor koli, z Mihom sva se nasmejala že ob prebiranju scenarijev. Sicer pa se serija komičnih zapletov začne, ko si Mojmir (Marko Miladinovič) umisli Saško kot presenečenje za svojo ženo Marto (Vesno Slapar),“ je za Žurnal24 povedala naša pevka, ki ima z igranjem že nekaj izkušenj. Med drugim smo jo lahko videli v Naši mali kliniki in v As ti tud not padu?!

V humoristični seriji Dragi sosedje lahko spremljate komične zaplete, ki jih bodo zakuhali stanovalci večstanovanjske stavbe v tipični slovenski soseski. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedi hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. In kako se Saška razume s svojimi sosedi? "Težav s sosedi pa res nisem imela. Zelo dobro se počutim v njihovi družbi. Okolje, ki ga kličeš svoj dom, je namreč širša celota, ni le tista stavba oziroma soba, kjer bivaš. Dom je tudi to, da lahko spregovoriš prijazno besedo s sosedom, da vem, da je hčerka Aria pri sosedih na varnem, da gredo njihovi otroci brez pomislekov lahko k nam. Dom je to varno širše okolje. Ta logika  rodovno-plemenske skupnosti mi je všeč in se mi zdi zelo učinkovita.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.