Magazin > VIP
301 ogledov

To o svojih sosedih pravi Saška Lendero

saša lendero Žurnal24 main
Saška Lendero bo nastopila v seriji Dragi sosedje.

Saša Lendero bo v seriji igrala samo sebe. "Tokrat bo Saška Lendero nastopila v vlogi Saške Lendero, z dodatkom res domiselnih avtorjev, kar pomeni, da bomo malo pretiravali, ko gre za nekatere moje tipične lastnosti. Kakor koli, z Mihom sva se nasmejala že ob prebiranju scenarijev. Sicer pa se serija komičnih zapletov začne, ko si Mojmir (Marko Miladinovič) umisli Saško kot presenečenje za svojo ženo Marto (Vesno Slapar),“ je za Žurnal24 povedala naša pevka, ki ima z igranjem že nekaj izkušenj. Med drugim smo jo lahko videli v Naši mali kliniki in v As ti tud not padu?!

V humoristični seriji Dragi sosedje lahko spremljate komične zaplete, ki jih bodo zakuhali stanovalci večstanovanjske stavbe v tipični slovenski soseski. Dve družini, dva študenta, zapeljiva soseda in vsevedi hišnik bodo sitnarili, se prepirali, se obtoževali in grdo opravljali, a bodo tudi prijateljevali, se zapeljevali, reševali težave in se ljubili ter nam ponudili nešteto razlogov za smeh. In kako se Saška razume s svojimi sosedi? "Težav s sosedi pa res nisem imela. Zelo dobro se počutim v njihovi družbi. Okolje, ki ga kličeš svoj dom, je namreč širša celota, ni le tista stavba oziroma soba, kjer bivaš. Dom je tudi to, da lahko spregovoriš prijazno besedo s sosedom, da vem, da je hčerka Aria pri sosedih na varnem, da gredo njihovi otroci brez pomislekov lahko k nam. Dom je to varno širše okolje. Ta logika  rodovno-plemenske skupnosti mi je všeč in se mi zdi zelo učinkovita.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.