To Pop TV pravi o obtožbah Lili Žagar

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nekdanja voditeljica napadla svoje bivše sodelavce …
Oglej si celoten članek

Lili Žagar je na Instagramu, kjer ji sledi več kot 26 tisoč ljudi, poročanje svojih nekdanjih sodelavcev o covid razmerah na Švedskem označila za "vzeto iz konteksta in zavajajoče", kot so poročali domači mediji. Lili, ki je nekoč vodila oddajo Svet na Kanalu A, je namreč zmotil prispevek omenjene oddaje z naslovom "Švedski mehki pristop ne deluje".  Ker s svojim partnerjem Markom Potrčem že nekaj tednov živi na Švedskem, razmere tam pozna iz prve roke, zato je na svoje nekdanje sodelavce med drugim naslovila tudi vrsto vprašanj, s katerimi jih je spraševala, ali je pravilno, da smo v Sloveniji vsi zaprti in brez pravic.

Kaj pa o Lilijinih obtožbah pravi Pop TV. Za zurnal24.si so povedali: "Naša temeljna zaveza gledalcem je objektivno, profesionalno poročanje o aktualnih dogodkih. Informacije iščemo pri strokovnjakih in verodostojnih sogovornikih ter tako omogočamo temeljit vpogled v dogajanje v Sloveniji in po svetu. Na posamezna mnenja na družbenih omrežjih se ne odzivamo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 21:53 29. December 2020.

    Ne vem, zakaj ne greste vsi komentatorji na Švedsko, če je tam tako fajn. Kaj pa še delate v Sloveniji?

  • 21:07 29. December 2020.

    Pop TV že dolgo ni objektiven medij. Pravzaprav so vsi že pod vplivom in denarjem politike. Vsi samo širijo paniko, …

  • 19:57 29. December 2020.

    upam da spregleda enkrat za vselej, zakaj je šla na švedsko...ker ma bumbarja od moža

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.