Magazin > VIP
38028 ogledov

To Pop TV pravi o obtožbah Lili Žagar

Lili Žagar Planet TV
Nekdanja voditeljica napadla svoje bivše sodelavce …

Lili Žagar je na Instagramu, kjer ji sledi več kot 26 tisoč ljudi, poročanje svojih nekdanjih sodelavcev o covid razmerah na Švedskem označila za "vzeto iz konteksta in zavajajoče", kot so poročali domači mediji. Lili, ki je nekoč vodila oddajo Svet na Kanalu A, je namreč zmotil prispevek omenjene oddaje z naslovom "Švedski mehki pristop ne deluje".  Ker s svojim partnerjem Markom Potrčem že nekaj tednov živi na Švedskem, razmere tam pozna iz prve roke, zato je na svoje nekdanje sodelavce med drugim naslovila tudi vrsto vprašanj, s katerimi jih je spraševala, ali je pravilno, da smo v Sloveniji vsi zaprti in brez pravic.

Kaj pa o Lilijinih obtožbah pravi Pop TV. Za zurnal24.si so povedali: "Naša temeljna zaveza gledalcem je objektivno, profesionalno poročanje o aktualnih dogodkih. Informacije iščemo pri strokovnjakih in verodostojnih sogovornikih ter tako omogočamo temeljit vpogled v dogajanje v Sloveniji in po svetu. Na posamezna mnenja na družbenih omrežjih se ne odzivamo."

Komentarjev 18
  • munja 21:53 29.december 2020.

    Ne vem, zakaj ne greste vsi komentatorji na Švedsko, če je tam tako fajn. Kaj pa še delate v Sloveniji?

  • TAKO 21:07 29.december 2020.

    Pop TV že dolgo ni objektiven medij. Pravzaprav so vsi že pod vplivom in denarjem politike. Vsi samo širijo paniko, histerijo in nestrpnost. Objektivnost, novinarski kodeks, morala, načela, pravica, resnica in skrb za pravično in resnično obveščanje javnosti, gledalcev o ...prikaži več dogajanju. Vse to je nekoč bilo. Žal je vse samo propaganda politike. O dobrih stvareh ni več poročanja, tudi ne o čem drugem ko o covid19 . 24Ur na dan nas fopate s tem in številkami in statistikami, ukrepi, omejitvami.... Bola

  • slovenc002 19:57 29.december 2020.

    upam da spregleda enkrat za vselej, zakaj je šla na švedsko...ker ma bumbarja od moža

Sorodne novice