To rojstnodnevno darilo Danico Lovenjak pustilo brez besed

Foto: Jernej Prelac
Foto: Jernej Prelac
Danica Lovenjak je v začetku januarja proslavila svoj 34. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Novinarka, blogerka in pisateljica Danica Lovenjak je znana po svojih ekstravagantnih rojstnodnevnih zabavah, tokrat pa brez besed niso ostali le njeni gostje, pač pa je od presenečenjih obnemela tudi sama.

Kot vsako leto je svoje goste tudi letos povabila v Gostilno na Gradu in restavracijo As, gosti so imeli zapovedano "uniformo", ki je bila letos v živalskih vzorcih, v katerem je s pomočjo oblikovalca Roka Čibeja blestela tudi Danica. A tokrat ob izvrstni organizaciji niso bili presenečeni le povabljenci, Danica je namreč kraljica zabav, pač pa je brez besed ostala tudi sama. "Težko izberem najlepše darilo, zagotovo pa je najbolj osebna skupna fotografija, ki sta mi jo podarila radijska voditelja Miha Deželak in Anja Ramšak. Nastala je lansko poletje, ko smo se skupaj odpravili po poteh serije Reka ljubezni. Zraven sta napisala še lepo posvetilo," je razkrila Lovenjakova.

Sicer pa je Deželak, ki je veliko oboževalec svetlolase Danice, poskrbel tudi za dve zabavni zdravljici, ki jih je Lovenjakova delila na svoji Facebook strani. 

Magazin To je edini prostor, kjer Danica Lovenjak ne nosi petk

Foto Uff, Danica bo stopila ves sneg, Iris pa vaše srce!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.