Magazin > VIP
8351 ogledov

To je edini prostor, kjer Danica Lovenjak ne nosi petk

Danica Lovenjak danicalovenjak.com
Čeprav je vedno videti kot iz škatlice, visoke pete pa so njene zveste spremljevalke, obstaja prostor, kjer se vedno preobuje v nizke čevlje.

Med najljubšimi hobiji Danice Lovenjak je zagotovo jadranje. A svetlolasa Prekmurka se je že zdavnaj naučila, da to ni prostor za njene najljubše modne spremljevalke, visoke pete. Pred leti je sicer objavila fotografijo, na kateri je na jadrnic stala v obleki in petah ter sprožila plaz ogorčenja, a je Danica svoje sledilce takrat pomirila, da si je petke nataknila zgolj za fotografijo in da je sicer na barki vedno bosa ali v športnih copatih.

Danica Lovenjak Magazin Uff, tako seksi po filanih paprikah uživa Danica Lovenjak!

In če kdo misli, da Lovenjakova na jadrnicah le uživa, se je hudo uštel. Danica je z leti postala namreč že izkušena športna jadralka, ki ji vozli in vrvi niso tuji. Pogosto se prijateljem pridruži tudi na regatah, letošnjo sezono je zaključila z regato Burin Yachting Cluba, ki je bila po štirinajstih letih zadnja, saj bo drugo leto potekala pod okriljem podjetja Book Your Charter. Danici pa bo letošnja zadnja regata ostala v čudovitem spominu, saj so na račun slabšega vremena v Marini Kornati zabavali pozno v noč. 

 

Komentarjev 5
  • Žurnalček 22:59 29.november 2018.

    Hja , če se pa zdaj tistemu po novem tko reče , pol sem pa jaz pršu direkt z jadranja !

  • Buča Pepa 06:37 22.november 2018.

    Komi čakam, da začne Ana pisat o kaplarju!

  • matermila 09:16 21.november 2018.

    Ana,s tem člankom si prekosila sama sebe.

Sorodne novice