Magazin > VIP
2250 ogledov

Uff, tako seksi po filanih paprikah uživa Danica Lovenjak!

Danica Lovenjak Jernej Prelac
Obožujemo jo, ker je tako zelo preprosto simpatična, ker rada dobro je in ker svoje atribute z veseljem deli s svojimi oboževalci.

Danica Lovenjak je tako rekoč naša zimzelena estradnica. Skoraj ni družabne prireditve, ki bi minila brez nje, in tisti, ki jo poznajo, lahko potrdijo, da je zagotovo daleč najbolj zabavna družba.

S svojo preprostostjo in dobro voljo osvoji vse okoli sebe, plus točke pa dobi tudi s tem, da svoje prijatelje rada združi ob dobri hrani in pijači. Z magistro komunikologije in ljubiteljico umetnosti so pogovori vedno zanimivi, ne moremo pa mimo njene uživaške narave in atributov, ki jih je nemogoče spregledati. 

Lux Magazin Skrivnost zapeljivega pogleda znanih Slovenk

Danica nas s svojimi objavami na družabnih omrežjih vedno razveseli, s temle, pa je resnično zadela v polno. "Te dni sem v hotelu Mama. Po maminih filanih paprikah počivam na domačem travniku. Ker doma je še vedno najlepše," je zapisala pod fotografijo, na kateri se po travniku valja v seksi kopalkah. Uh, če je vedno tako, že hitimo pripravljati polnjene paprike! In še zabavna zanimivost, Danico je v tako seksi pozi fotografirala njena mama, s katero sta tudi najboljši prijateljici. Mljask!

 

Komentarjev 3
  • miki1234 08:28 09.avgust 2018.

    kaka glupost od članka... falirana vremenarka se povsod zraven slini in še kar ne dojame, da je njen čas že zdavnaj potekel... nikogar ne zanima.

  • Avatar praufo
    praufo 11:35 08.avgust 2018.

    a je to članek al reklamni oglas? hmm... , cene nikjer ne vidim, jah to je vedno na koncu

Sorodne novice