Takšne težave ima trenutno Ana Pusovnik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slabosti in glavoboli simpatični črnolaski niso izbrisali nasmeha z obraza.
Oglej si celoten članek

Ana Pusovnik je pred časom razkrila, da s partnerjem Saškom Taksom pričakujeta naraščaj. A še septembra nam je povedala, da sta se s Saškom o poroki in otrocih sicer že pogovarjala, a da imata za to še čas. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

No, videti je, da je ta čas kar hitro minil, saj je simpatična dolgolasa črnolaska zdaj že v veselem pričakovanju. Zanimalo nas je, kako se počuti v nosečniški vlogi in kako ji minevajo dnevi. Za zurnal24.si je povedala: "Da sem noseča sem izvedela novembra, ko sva bila s Saškom na potovanju. Novica naju je presenetila, saj nosečnost ni bila načrtovana, a sva se tega, da bova postala starša, razveselila. Prvo tromesečje nosečnosti je minilo ob značilni nosečniški slabosti, v drugem tromesečju so slabosti minile, so se pa pojavili nadležni in pogosti glavoboli. Lahko povem, da pričakujeva fantka, ime zanj sva tudi že izbrala, a ga bova razkrila ob rojstvu malega korenjaka."

Ana, ki ima rok poroda 7. julija, že pridno nakupuje vse potrebno za malega malčka. Saško se nove očetovske vloge že veseli, čeprav je že oče deklice in dveh fantov. "Saško je že pred časom rekel, da bi imel še z menoj tri. Jaz pa mislim, da bo eden čisto dovolj. V primeru, da Saško predhodno ne bi imel otrok, bi se najverjetneje odločila še za kakšnega, že iz tega vidika, da ne bi bil sam. A zdaj teoretično ne bo edinček, saj ima polsestrico in dva polbratca." Ana in Saško že od septembra živita skupaj, zdaj pa urejata še vse potrebno za otročička. "Nakupovanje vsega potrebnega za malčka mi je v veliko veselje," nam je na koncu še zaupala Ana.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:42 3. Februar 2023.

    Ana ženski nosečniški hormoni imajo tudi postranske učinke, minejo po cca mesecih..Potem, se bo treba izmislit druge razloge za samopromocijo..

  • 09:41 3. Februar 2023.

    Ana Pusovnik - Pussy.

  • 08:47 3. Februar 2023.

    sterilizacija takih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.