Magazin > VIP
8872 ogledov

Takšne težave ima trenutno Ana Pusovnik

Ana Pusovnik Instagram
Slabosti in glavoboli simpatični črnolaski niso izbrisali nasmeha z obraza.

Ana Pusovnik je pred časom razkrila, da s partnerjem Saškom Taksom pričakujeta naraščaj. A še septembra nam je povedala, da sta se s Saškom o poroki in otrocih sicer že pogovarjala, a da imata za to še čas. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

No, videti je, da je ta čas kar hitro minil, saj je simpatična dolgolasa črnolaska zdaj že v veselem pričakovanju. Zanimalo nas je, kako se počuti v nosečniški vlogi in kako ji minevajo dnevi. Za zurnal24.si je povedala: "Da sem noseča sem izvedela novembra, ko sva bila s Saškom na potovanju. Novica naju je presenetila, saj nosečnost ni bila načrtovana, a sva se tega, da bova postala starša, razveselila. Prvo tromesečje nosečnosti je minilo ob značilni nosečniški slabosti, v drugem tromesečju so slabosti minile, so se pa pojavili nadležni in pogosti glavoboli. Lahko povem, da pričakujeva fantka, ime zanj sva tudi že izbrala, a ga bova razkrila ob rojstvu malega korenjaka."

Ana, ki ima rok poroda 7. julija, že pridno nakupuje vse potrebno za malega malčka. Saško se nove očetovske vloge že veseli, čeprav je že oče deklice in dveh fantov. "Saško je že pred časom rekel, da bi imel še z menoj tri. Jaz pa mislim, da bo eden čisto dovolj. V primeru, da Saško predhodno ne bi imel otrok, bi se najverjetneje odločila še za kakšnega, že iz tega vidika, da ne bi bil sam. A zdaj teoretično ne bo edinček, saj ima polsestrico in dva polbratca." Ana in Saško že od septembra živita skupaj, zdaj pa urejata še vse potrebno za otročička. "Nakupovanje vsega potrebnega za malčka mi je v veliko veselje," nam je na koncu še zaupala Ana.
 

Komentarjev 3
  • Ender3 14:42 03.februar 2023.

    Ana ženski nosečniški hormoni imajo tudi postranske učinke, minejo po cca mesecih..Potem, se bo treba izmislit druge razloge za samopromocijo..

  • batom 09:41 03.februar 2023.

    Ana Pusovnik - Pussy.

  • kmetek 08:47 03.februar 2023.

    sterilizacija takih.