To se v šovu The Biggest Loser še ni zgodilo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Špela Grošelj ostala odprtih ust.
Oglej si celoten članek

Včerajšnji del šova The Biggest Loser se bo verjetno vpisal v zgodovino, saj niso mogli izpeljati "skušnjave“, igre, v kateri se kandidati borijo za prednost na tedenskem tehtanju. Sodelovati bi namreč morala najmanj dva tekmovalca, javil pa se je le Iztok, ki je bil pripravljen pojesti več krožnikov mesa, da bi mu na petkovem tehtanju odšteli še dodatna 2 kilograma.

Voditeljica Špela Grošelj je kandidate poskušala premamiti in tistemu, ki bo pojedel krožnik več od sotekmovalca, obljubila imuniteto, a so kandidati njeno ponudbo spet odklonili, češ da je za njimi uspešen trening in da bi v šovu radi zmagali brez trikov.

"Ne morem verjeti, zgodilo se je nekaj nepričakovanega. V 13. tednu ste se prvič vsi uprli skušnjavi. Trinajst tednov smo čakali na to, zato boste danes nagrajeni. Dobili boste filmski večer z zdravimi prigrizki,“ je bila vzhičena Špela, saj so se kandidati končno naučili reči "ne“ jedem, ki jih imajo radi, kar jim bo pomagalo tudi, ko bo šova konec.

Filmski večer je bil za kandidate nekaj nepozabnega, saj so prejeli praznična voščila svojih najbližjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.