To sedaj princ Charles zahteva od Harryja

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanska kraljeva družina, sploh princ Charles, je na robu obupa zaradi intervjujev in informacij, ki jih v javnost daje princ Harry.
Oglej si celoten članek

Po nedavnih razkritjih princa Harryja proti kraljevi družini je družina obupana. Zlasti princa Charlesa so močno prizadele obtožbe njegovega sina, zato si končno želi govoriti s Harryjem. Charles naj bi bil na robu obupa, je kraljeva strokovnjakinja povedala za avstralsko televizijo, in si želi, da Harry konča z napadi na kraljevo družino. Iz tega razloga zahteva, da Harry julija, ko se bo v London vrnil na odkritje kipa princese Diane, dlje časa ostane v domovini, da bosta imela čas za pogovor. Harry se je v domovini sicer mudil ob pogrebu dedka, princa Philipa, a se je tako hitro vrnil v ZDA, da časa za pogovor ni bilo.

Charles in tudi kraljica Elizabeta sta namreč osebno užaljena, ker je Harry kar v dveh intervjujih kritiziral Charlesovo vzgojo in povedal, da verjetno ni znal drugače, glede na to kako je bil vzgojen sam. A kljub temu, da je Charles precej razburjen, upa na spravo s sinom, čeprav je on tisti, ki je s Harryjem po Mexitu pretrgal vse stike, kot je princ zaupal v intervjuju z Oprah, ko je potožil, da oče ne odgovarja na njegove telefonske klice in da ga je odrezal tudi finančno. 

Charles tako upa, da si bo Harry julija lahko vzel več časa, a vprašanje, ali bo princ na to pristal, glede na to, da z Meghan Markle kmalu pričakujeta drugega otroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.