Magazin > VIP
8726 ogledov

To sedaj princ Charles zahteva od Harryja

princ charles, harry EPA
Britanska kraljeva družina, sploh princ Charles, je na robu obupa zaradi intervjujev in informacij, ki jih v javnost daje princ Harry.

Po nedavnih razkritjih princa Harryja proti kraljevi družini je družina obupana. Zlasti princa Charlesa so močno prizadele obtožbe njegovega sina, zato si končno želi govoriti s Harryjem. Charles naj bi bil na robu obupa, je kraljeva strokovnjakinja povedala za avstralsko televizijo, in si želi, da Harry konča z napadi na kraljevo družino. Iz tega razloga zahteva, da Harry julija, ko se bo v London vrnil na odkritje kipa princese Diane, dlje časa ostane v domovini, da bosta imela čas za pogovor. Harry se je v domovini sicer mudil ob pogrebu dedka, princa Philipa, a se je tako hitro vrnil v ZDA, da časa za pogovor ni bilo.

Charles in tudi kraljica Elizabeta sta namreč osebno užaljena, ker je Harry kar v dveh intervjujih kritiziral Charlesovo vzgojo in povedal, da verjetno ni znal drugače, glede na to kako je bil vzgojen sam. A kljub temu, da je Charles precej razburjen, upa na spravo s sinom, čeprav je on tisti, ki je s Harryjem po Mexitu pretrgal vse stike, kot je princ zaupal v intervjuju z Oprah, ko je potožil, da oče ne odgovarja na njegove telefonske klice in da ga je odrezal tudi finančno. 

Charles tako upa, da si bo Harry julija lahko vzel več časa, a vprašanje, ali bo princ na to pristal, glede na to, da z Meghan Markle kmalu pričakujeta drugega otroka. 

 
Komentarjev 1
  • Wendy_Allen 17:18 01.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦