Magazin > VIP
3290 ogledov

Harry se je pretvarjal, da Meghan ne pozna

princ harry, meghan markle Profimedia
Kakšni zmenki!

Na začetku njunega razmerja se je princ Harry pretvarjal, da svojega dekleta ne pozna, ko sta šla v supermarket po nakupih. Princ je igralcu Daxu Shepardu v podcastu priznal ljubko skrivnost iz začetka njegovega razmerja z Meghan Markle, s katero sta poročena že tri leta in pričakujeta drugega otroka.

"Prvič, ko sva se z Meghan dobila pri meni, sva se dobila v supermarketu v Londonu in se pretvarjala, da se ne poznava ter si pošiljala sporočila izza nakupovalnih polic. Pošiljal sem ji sporočila, če sem prav izbral, ona pa mi je odgovorila, da ne in da rabiva papir za peko. Kje neki je papir za peko, sem se spraševal. Imel sem čepico in ves čas gledal v tla, da bi ostal neopazen. Neverjetno, koliko žvečilnih gumijev vidiš na tleh, prava packarija," je Harry razkril igralcu.

Lansko leto sta Harry in Meghan prenehala z opravljanjem kraljevih dolžnosti in se preselila čez lužo, kjer skupaj z dve leti starin sinom Archijem pričakujeta svojo drugorojenko. Harry je še povedal, da se v ZDA počuti bolj svoboden kot v Britaniji: "Tukaj lahko dejansko dvignem glavo in se počutim drugače. Lahko sprostim ramena in Meghan tudi. Ko hodim naokoli, se počutim malo bolj svobodnega. Tudi Archija lahko vzamem na kolo, te možnosti prej nikoli nisem imel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice