Magazin > VIP
13738 ogledov

To je bil pogoj, da je Harry sploh lahko prišel na družinski sestanek

princ william, princ harry Profimedia
To se je zares zgodilo med njegovim obiskom domovine.

Po pogrebu princa Philipa se je govorilo, da bo Harry v Londonu ostal do babičinega rojstnega dneva, ki je bil včeraj, a je vojvoda že v torek spakiral kovčke.

Z letalom družbe American Airlines je popoldne pristal v Los Angelesu, kjer ga je na zasebnem terminalu, ki je namenjen slavnim in bogatim, čakalo vozilo.

Zakaj se mu je nenadoma tako mudilo domov, ostaja skrivnost. Znano je, da je Meghan visoko noseča in da bo čez nekaj tednov povila drugega otroka, kar bi lahko bil razlog za spremembe načrtov.

Omid Scobie, soavtor knjige o Meghan in Harryju, Finding Freedom, je sedaj razkril, kaj se je zares dogajalo med Harryjevim obiskom v Angliji. S svojo babico naj bi se sestal vsaj dvakrat, z bratom in očetom, ki mu menda še vedno nista oprostila intervjuja z Oprah, pa enkrat. Trojica se je dobila v Harryjevi hiši Frogmore Cottage. Charles in William sta v pogovor pristala le pod pogojem, da ta ne bo potekal med štirimi očmi, ampak se bodo za mizo usedli vsi trije. Prestolonaslednik in njegov najstarejši sin se menda bojita, da bi kdo iz krogov blizu Harryju po pogovoru širil prirejene informacije. Sestanek ni bil najbolj uspešen … "V soboto so odprli vrata novim pogovorom, na vsa odprta vprašanja pa niso našli odgovorov. Te zadeve je družina potisnila na stran in se osredotočala na stvari, ki so zares pomembne,“ je povedal Scobie.

Harry naj bi se med svojim obiskom sestal tudi s sestrično Eugenie, ki je pred kratkim postala mamica.
Princ se bo domov vrnil 1. julija, ko bodo princesi Diani v spomin odkrili nov kip. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.