Magazin > VIP
2575 ogledov

Meghan Markle na prvem javnem dogodku po intervjuju z Oprah lepa kot še nikoli

meghan markle Profimedia
Vojvodinja je s svojim nastopom soprogu ukradla šov.

Zakonca Sussex sta bila pretekli konec tedna med govorniki dogodka Vax Live, ki ga je organizirala nevladna organizacija Global Citizen. Harry se je dogodka udeležil, Meghan pa je svoj govor posnela vnaprej in očarala v prelepi cvetlični obleki.

Vojvodinja je v svojem odmevnem govoru poudarila, kako pomembno je, da imajo vsi kotički sveta dostop do cepiva proti covidu-19. Govorila je tudi o dejstvu, da je pandemija bolj prizadela ženske kot moške. "Od začetka pandemije je v ZDA skoraj 5,5 milijona žensk izgubilo službo, po vsem svetu pa bo 47 milijonov žensk zdrsnilo v revščino,“ je povedala Meghan in dodala: "S soprogom se veseliva prihoda hčerke. Ta občutek veselja deliva z družinami po vsem svetu. Ko pomisliva nanjo, se spomniva na družine, ki jim je treba dati možnosti in podporo.“

Vojvodinja je na posnetku žarela v obleki modne oblikovalke Caroline Herrera. Nosila je zlato verižico z obeskom znamke Awe Inspired, ki je znana po tem, da se zavzema za pravice žensk, in uro, ki je bila nekoč v lasti princese Diane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.