Magazin > VIP
24831 ogledov

Princ Harry obžaluje intervju z Oprah

princ harry Profimedia
Harry je zelo impulziven, pravi poznavalec.

Urednik Duncan Larcombe, ki je tudi avtor knjige Prince Harry: The Inside Story, pravi, da je bil Harry "užaljen in jezen“, ker kraljeva družina z njegovo ženo ni ravnala najlepše. To naj bi bil tudi razlog, da je pristal na intervju z Oprah, ki ga sedaj obžaluje.

Larcombe je za Closer magazine še povedal, da je 36-letni vojvoda zelo vročekrven, kar je okusil na lastni koži, in sicer leta 2008 na fantovščini Petra Phillipsa, Harryjevega bratranca.

Larcombe je Willu in Harryju obljubil, da jima ne bo v napoto in da se bo z njima dogovoril, kako napisati članek o dogodku. William ga je pozneje povabil na vrt na pijačo. Ko ga je Harry opazil, je znorel, saj je mislil, da se je pritihotapil na lokacijo. "Je impulziven in ravna se po svojih čustvih. Ujezil se je in zapletla sva se v prepir. William mu je situacijo razložil in Harry se mi je opravičil.“

Novinar meni, da se je s Harryjem podobna stvar zgodila tudi po intervjuju z Oprah, v katerem sta z Meghan udarila po monarhiji in kraljevi družini. "Harry je bil zaradi Meghanine izkušnje s kraljevo družino prizadet in jezen. V intervjuju je dal jezi prosto pot. Prepričan sem, da ga je bilo zaradi tega sram, ko se je vrnil domov. Sedaj se spopada s posledicami. Menim, da intervju obžaluje, morda tudi svojo odločitev, da zapusti kraljevo družino.“

Kot je znano, je princ Harry v London pripotoval na dedkov pogreb. Pogovoril naj bi se z očetom in bratom, a so bili pogovori menda neproduktivni. Larcombe pravi, da se je Harry v ZDA vrnil z mešanimi občutki.
 

Komentarjev 7
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:31 03.maj 2021.

    Ko pogledaš nasmejane normalne družine drugih monarhij po EU se primeš za glavo in vprašaš, kako lahko ta angleški sistem monarhije sploh še obstaja in traja...prvorojenec je vse naslednji odpadejo kot knof od gat. Žalostno ko mati selektira otroke zaradi titule.

  • malarin 11:02 01.maj 2021.

    Poba je še mlad . . .

  • Friderik1950 06:20 01.maj 2021.

    Znano je, da ti v Ameriki rečejo, če tako malo prismojeno govoriš in pretiravaš, tako pri smešnih, ali žalostnih dogodkih: 'Pojdi na Oprah'.