Magazin > VIP
7099 ogledov

Še en dokaz, kako globok je razkol med Harryjem in Willom

princ william, princ harry Profimedia
Organizatorji v skrbeh …

Princesa Diana bi bila prvega julija stara 60. let. Ob tej priložnosti bodo na Potopljenem vrtu Kensingtonske palače odkrili kip z njeno podobo. Ta dogodek bo še posebej čustven za njena sinova, princa Harryja (36) in princa Williama (38). A menda celo ob tej priložnosti ne bosta zakopala bojne sekire. Njun že tako načet odnos je še bolj razrahljal intervju, ki sta ga o življenju v britanski kraljevi družini legendarni voditeljici Oprah dala Harry in njegova soproga Meghan. Tako princa niti v čast na materin spomin ne želita govoriti drug ob drugem. 

Vir je za britanski časnik The Sun povedal, da princa vztrajata pri tem, da skupnega govora ne bosta imela: "Mislili bi si, da se bosta odločila za skupno izjavo in govor, vendar temu ni tako. Vsak vztraja pri pripravi svojega govora." Poznavalci pravijo, da seveda spomin na Diano lahko popravi njun odnos, a se trenutno to zdi še zelo oddaljeno. Organizatorje dogodka pa menda tudi skrbi, da bi princa z govorico telesa dala vedeti, da med njima ni vse v redu in bi s tem pokvarila formalnost dogodka. Da bosta otoplila odnose, so mnogi upali že ob pogrebu njenega dedka, princa Philipa, a se je Harry skoraj takoj po pogrebu vrnil v LA. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice