Magazin > VIP
9480 ogledov

Meghan in Harry: Razkrita še ena laž

meghan markle, princ harry
Najprej je Meghan rekla, da sta se poročila tri dni pred uradnim dogodkom, kar ne drži, nato pa je Harry Oprah zatrjeval, da se z očetom ni vozil s kolesom. Oboje je bila laž. Sedaj so razkrili še tretjo.

Harry in Meghan sta Oprah zaupala, da o tem, kako si bosta služila kruh, vse do izstopa iz kraljeve družine nista razmišljala. Vojvoda je celo potarnal, da so mu takoj zaprli kraljevo denarno pipico in da je moral živeti od dediščine, ki mu jo je zapustila mama. Brez skrbi, Harry ni bil lačen. Diana mu je namreč zapustila 10 milijonov funtov. 

Par si je v Montecitu privoščil vilo, ki ju je stala 12,4 milijona evrov. Presenetljivo veliko za zakonca, ki menda nista vedela, od česa bosta živela, ko sta svetu sporočila, da ne bosta več uživala na račun davkoplačevalcev. 

Kot se je sedaj razvedelo, je bila to laž. Harry in Meghan sta v svojem domu že več mesecev pred uradno najavo, da odhajata, imela sestanek z ameriškim ponudnikom pretočnih vsebin Quibijem. 

Ustanovitelj platforme Jeffrey Katzenberger, Janice Min in Brian Tannenbaum so par v Londonu obiskali januarja 2019 in jima ponudili sodelovanje v šovu "Princesses and Puppies". Meghan nad idejo ni bila navdušena, četudi ji je Katzenberger zagotavljal, da bo oddaj hit. Druščina naj bi se sicer pogovarjala tudi o drugih možnostih. "Potekali so tudi pogovori o oddaji o potovanjih in Harryjevih dobrodelnih projektih v Afriki,“ je povedal vir in dodal, da sta se Sussexa s predstavniki Quibija dobila tudi januarja lani.

Na koncu do dogovora ni prišlo, verjetno zato, ker niso bili edini, ki so k sodelovanju vabili par. Septembra 2020 sta kraljeva begunca podpisala 122-milijonsko pogodbo z Netflixom, nato pa še s Spotifyjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.