Magazin > VIP
11609 ogledov

Še pred Diano in Camillo se je princ Charles želel poročiti z njo!

razno 12.11.13. Britain's Prince Charles (R) and his wife Camilla arrive for a p razno 12.11.13. Britain's Prince Charles (R) and his wife Camilla arrive for a p
Skrita ljubezenska zgodba princa Charlesa …

Ljubezensko zgodbo princa Charlesa in princese Diana, ki se je odvijala pred očmi javnosti, poznajo vsi. Princ se je po Dianini smrti poročil s svojo dolgoletno ljubeznijo Camillo Parker-Bowles. Manj znano pa je, da je prestolonaslednik še pred Diano in Camillo poroko predlagal neki drugi ženski, Amandi Knatchbull. Vendar princ Amande ni zanimal na tak način, njegov prvi ljubezenski poraz pa je razkril dokumentarni film z naslovom The Royal House of Windsor, ki so ga predvajali na Channel 4. Dokumentarec navaja, da je Charlesov prastric Lord Mountbatten, ki mu je bil kot dedek, princa želel povezati s svojo vnukinjo Amando. 

Amanda je bila devet let mlajša od princa Charlesa in kljub temu, da je bila njegova sestrična, je veljala za popolno kandidatko za poroko s prestolonaslednikom. Mountbatten si je leta skrivaj prizadeval, da bi Amanda postala prihodnja kraljica, so še razkrili v dokumentarnem filmu. In čeprav se je ljubezen med Amando in Charlesom zdela usojena, se vseeno ni uresničila. Charles naj bi Amando zasnubil med počitnicami na Karibih, leta 1977. Amanda ga je zavrnila in po navedbah virov sta nadaljevala prijateljski odnos, bila naj bi si kot brat in sestra. 

Kmalu po tem, ko prvi poskus zaroke ni uspel, je princ Charles začel dvoriti Lady Diani Spencer, ki se je leta 1981 z njim tudi poročila. Ločila sta se leta 1996, Charles se je kasneje, leta 2005, poročil s Camillo, vojvodinjo Cornwallsko. Amanda pa se je leta 1987 poročila z avtorjem Charlesom Vincentom Ellingworthom, par ima skupaj tri otroke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@royalsaddicted)

Komentarjev 1
  • malarin 21:36 15.maj 2021.

    Srečna tista, ki ga je zgrešila ! ! !

Sorodne novice