Magazin > VIP
2000 ogledov

Tarča napadov: Camillin nabiralnik poln žaljivih sporočil

camilla parker bowles Profimedia
Ko so kraljevi par končno sprejeli, se je vse spet postavilo na glavo …

Po začetku predvajanja nove sezone priljubljene Netflixove serije Krona je vojvodinji Camilli popularnost začela strmo padati. Tuji mediji pišejo, da na družbenih omrežjih dobiva številna grda sporočila, s Charlesom pa sta ponovno žrtvi neprijaznih komentarjev. Serija v novi sezoni namreč posveča pozornost zakonu med princem Charlesom in princeso Diano ter prinčevi aferi s Camillo, ki je takrat dvignila veliko prahu in bila glavni razlog za enega najbolj tragičnih zakonov in ločitev v zgodovini kraljeve družine. 

Britanskim monarhom seveda ni po godu, da se ponovno obuja zgodovina, na katero nihče ni ponosen, hkrati pa serijo označujejo za fikcijo. A dejstvo je, da so Camillo zaradi afere za negativko označili že časopisni naslovi pred četrt stoletja in ko si je po dolgih letih končno povrnila ugled, je serija situacijo vrnila na začetek. Charles in Camiila sta svojo zvezo, ki sta jo sicer začela že pred Charlesovo poroko z Diano, s poroko okronala šele leta 2005. 

razno 12.11.13. Britain's Prince Charles (R) and his wife Camilla arrive for a p | Avtor: razno 12.11.13. Britain's Prince Charles (R) and his wife Camilla arrive for a p razno 12.11.13. Britain's Prince Charles (R) and his wife Camilla arrive for a p

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice