Magazin > Joonglaa
11540 ogledov

Princesa Diana s seboj nosila kri

princesa diana Profimedia
Včeraj pred 23 leti je umrla britanska princesa Diana. Kot ob vsaki obletnici njene smrti so bili mediji tudi tokrat polni zgodbic o njenem življenju.

Tokrat se je razširila izpoved njenega nekdanjega tiskovnega predstavnika Patricka Jephsona, ki je razkril, da se je Diana bala za svoje življenje. Njen strah je bil tako velik, da je s seboj nosila hladilnik s krvjo. 

"Še zlasti v tujini in v nerazvitih državah smo s sabo prenašali majhen hladilnik z rezervno Dianino krvjo. To je ubilo vso romantiko. Vsi smo bili testirani, tako da so zdravniki točno vedeli, kdo bi ji lahko daroval kri, če bi jo potrebovala,“ je povedal Jephson, ki je za princeso delal med letoma 1988 in 1996. Z njo je torej bil tudi, ko se je ločevala. Jephson monarhiji še vedno ni oprostil, da so tako grdo ravnali z njegovo šefico. "Sramota, mislim, da je to na kraljevo družino vrglo slabo luč. Izpostavljala se je in vihtela britansko zastavo ter v imenu monarhije opravljala odlično delo, pa niti zahvale ni slišala. Bila je mlada mama samohranilka, ki je trdo delala brez pomoči. Ni imela dobrega mentorstva, organizacija je bila pretežno v rokah moških, čeprav jo je vodila ženska. /.../ Mislim, da so jo podcenjevali.“

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR!


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.