Magazin > VIP
37329 ogledov

Camilla razkriva Williamov pravi obraz: "Samo pretvarja se, da je prijazen“

Mark Shand, Camilla, princ Charles Žurnal24 main
Camilla naj bi že od poroke s princem Charlesom svojim prijateljem tarnala, da princ William ni tako ljubezniv, kot se zdi.

Hrvaški Story poroča, da vir z britanskega dvora trdi, da se je Camilla pritoževala nad Williamom. Svojim prijateljem naj bi zaupala, da ima bodoči prestolonaslednik dva obraza in težave z izpadi besa, kar za bodočega kralja niso primerne značajske lastnosti.

Camilla naj bi izjavila, da William ni tako ljubezniv in potrpežljiv, kot se kaže navzven. Vojvodinja trdi tudi, da se Will niti pred Charlesom ne more zadržati. Med nekim pogovorom naj bi popolnoma izgubil živce in začel na očeta kričati. 73-letnico boli, ker javnost ne pozna resnice, piše Story. Tudi sama je sprva verjela, da je William najbolj prijazen član dvora, zato je bila toliko bolj šokirana, ko je videla njegovo temno plat.

Več dvornih virov je sicer že v preteklosti povedalo, da je William perfekcionist, ki od svojih zaposlenih zahteva maksimalen trud. Takšno predanost menda zahteva tudi od članov svoje družine. Njegova vročekrvnost naj bi bila tudi eden od glavnih razlogov za spor s Harryjem.

Komentarjev 6
  • lucrecia_vesna 21:34 12.oktober 2020.

    Negdo je ocitno pricakoval kippriznanja dobil pa je nasprotno. Tako je ko ljubimkas in si ljubimec nekoga. Sprejmi svoje napake in tratacije,ki si je delezna

  • jjjaaannneeezzz 16:50 12.oktober 2020.

    Če je napisano res, potem je gospod pravi prestolonaslednik.

  • munja 16:32 12.oktober 2020.

    Kdo je pa lahko s to kamelo sploh prijazen? Bednica ena.