Magazin > VIP
75708 ogledov

Harryja ni skrbelo po nepotrebnem

knez albert Profimedia

Monaški knez Albert se je okužil s koronavirusom. Koliko časa je že okužen in kje se je okužil, knez ne ve, je pa sporočil, da kljub bolezni ni razloga za skrb, podanike pa pozval, naj se zadržujejo doma.

Tisti, ki so ga pred desetimi dnevi srečali v Londonu, kjer je potekal sestanek WaterAid, pa so upravičeno v skrbeh. Med gosti je bil tudi princ Charles, ki je z Albertom sedel za isto mizo. Albert se je testiral tri dni po omenjeni konferenci.

princ charles | Avtor: Profimedia Profimedia

Britance za 71-letnega princa sedaj skrbi. Že pred nekaj dnevi se je pisalo, da Harry zaradi virusa ne spi dobro, ker ga skrbi za stare starše in očeta, ki je star 71 let. S soprogo Meghan je v samoizolaciji in nič ne prepuščata naključju. Meghan je sprejela več varnostnih ukrepov. Več o tem TUKAJ.

Kraljica Elizabeta II. se je sicer že pred dnevi umaknila iz Londona na podeželje. Na posestvo Sandringham so jo odpeljali s helikopterjem. Podobne ukrepe so sprejeli tudi predstavniki drugih evropskih kraljevih hiš.

Komentarjev 4
  • asmas1965 10:12 22.marec 2020.

    in sedaj podgana zapušča ladjo.Tale antipatija od angleške kraljice za stisnila rep med noge in jo pobrisala.Njeni podaniki pa trpijo.Naj jo čimprej hudič vzame

  • Avatar Salliliska
    Salliliska 00:43 22.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com