Magazin > VIP
76230 ogledov

Slabe novice za princa Charlesa

princ charles Profimedia
Ta anketa mu je verjetno trn v peti …

Prestolonaslednik Charles se je moral za ljubezen podanikov že od nekdaj boriti. Popularnost mu je drastično padla po ločitvi od Diane, ki ga je v intervjuju za BCC očrnila. Po njeni smrti se je Charles sicer zelo izkazal. Takoj je odpotoval v Pariz in poskrbel za prevoz njenih posmrtnih ostankov nazaj v domovino. Dokazal je tudi, da je dober oče in na prvo mesto postavil dobrobit sinov. 
Javnost se je čez čas navadila tudi na Camillo in začela ceniti prestolonaslednikovo predanost kroni. Zanjo je Charles žrtvoval svojo veliko ljubezen in se podredil Instituciji, ki mu je prepovedala poroko z ločeno Camillo.

Nato pa je lani serija Krona spet spomnila na Dianino trpljenje in Charlesu je spet padla priljubljenost. To je pokazala tudi nedavna anketa, v kateri je sodelovalo 1590 oseb. Kar 47 odstotkov anketirancev si želi, da bi po kraljičini smrti krono podedoval William. Le 27 odstotkov si na prestolu želi videti Charlesa, ostalih to vprašanje ali ne zanima ali pa si želijo na vrhu videti Harryja, ki je v skupini vprašanih, starih med 18 in 24 let, celo bolj priljubljen od brata. 

Če bi kraljica res preskočila sina, bi se uresničila velika želja princese Diane, ki je celo javno izjavila, da Charles ni primeren za to vlogo.

Poznavalci dvora sicer pravijo, da se to ne bo zgodilo. Charles bo kralj. Že sedaj v imenu mame ureja vsa pomembnejša dela. 
 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:26 20.april 2021.

    Mama kraljica ne bo prestola kar tako prepustila. Kaj bodo potem nekega starčka spet na prestol posedli.

  • Boris 08:32 19.april 2021.

    5 let, največ.