To skrivnost kraljica varuje že 73 let

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prav neverjetno je, da ta podatek še ni prišel v javnost.
Oglej si celoten članek

O članih britanske kraljeve družine svet ve ogromno, na dan so prihajali škandali, govorilo se je tako o veselih kot tudi žalostnih dogodkih na dvoru. Obstaja pa skrivnost, ki jo kraljica varuje kot punčico svojega očesa. 

S princem Philipom bosta novembra praznovala 73. obletnico poroke. In četudi je veseli dogodek 20. 11. 1947 spremljalo 200 milijonov ljudi, nihče ne ve, kaj je dal princ vgravirati v kraljičin poročni prstan. Daily Mail poroča, da tega ne vedo niti osebe, ki so monarhinji zelo blizu, verjetno tudi zato, ker Elizabeta prstana nikoli ne sname.

Pri prstanu gre sicer za darilo prebivalcev Walesa, saj je narejen iz valižanskega zlata. Tudi njen zaročni prstan je nekaj posebnega. Philip je dal zanj razstaviti diadem svoje mame, princese Alice von Battenberg. Kraljičin prstan vsebuje diamante, ki so se prej svetlikali na diademu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:36 8. Oktober 2020.

    Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.