Magazin > VIP
9837 ogledov

To skrivnost kraljica varuje že 73 let

kraljica elizabeta Profimedia
Prav neverjetno je, da ta podatek še ni prišel v javnost.

O članih britanske kraljeve družine svet ve ogromno, na dan so prihajali škandali, govorilo se je tako o veselih kot tudi žalostnih dogodkih na dvoru. Obstaja pa skrivnost, ki jo kraljica varuje kot punčico svojega očesa. 

S princem Philipom bosta novembra praznovala 73. obletnico poroke. In četudi je veseli dogodek 20. 11. 1947 spremljalo 200 milijonov ljudi, nihče ne ve, kaj je dal princ vgravirati v kraljičin poročni prstan. Daily Mail poroča, da tega ne vedo niti osebe, ki so monarhinji zelo blizu, verjetno tudi zato, ker Elizabeta prstana nikoli ne sname.

Pri prstanu gre sicer za darilo prebivalcev Walesa, saj je narejen iz valižanskega zlata. Tudi njen zaročni prstan je nekaj posebnega. Philip je dal zanj razstaviti diadem svoje mame, princese Alice von Battenberg. Kraljičin prstan vsebuje diamante, ki so se prej svetlikali na diademu.  

Komentarjev 1
  • joachim 05:36 08.oktober 2020.

    Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com