To so nagajivi gadi

Foto: Muzej slovenskih filmskih igralcev
Foto: Muzej slovenskih filmskih igralcev
Do konca poletja se bodo na idilični lokaciji prenovljenega borjača Škrateljnove domačije v novo odprtem letnem kinu Muzeja slovenskih filmskih igralcev v Divači zvrstile štiri projekcije štirih draguljev slovenske kinematografije. Tretja z naslovom To so gadi bo na sporedu nocoj ob 21. uri.
Oglej si celoten članek

Štebe (Bert Stolar) je vdovec in po poklicu voznik, ki ima pet sinov. Gospodinji jim Rozi (Majda Potokar). Fantje s svojimi malimi šalami in deškimi nagajivostmi spravljajo v obup vso malomeščansko sosesko, zato jih zmerjajo z "gadi". Rozi kar naprej grozi, da jih bo zapustila in tudi končno odide na Dolenjsko.

Ko Rozi le odide, jo obišče nečakinja Meri (Milada Kalezić), ki se v hišo Štebetovih celo vseli, vendar Rozinih gospodinjskih spretnosti ne more nadomestiti. Kmalu se zanjo začne zanimati Štebetov prijatelj Tone (Boris Cavazza) in številnim komičnim zapletom ni videti konca.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.