Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

To so nagajivi gadi

To so gadi Muzej slovenskih filmskih igralcev
Do konca poletja se bodo na idilični lokaciji prenovljenega borjača Škrateljnove domačije v novo odprtem letnem kinu Muzeja slovenskih filmskih igralcev v Divači zvrstile štiri projekcije štirih draguljev slovenske kinematografije. Tretja z naslovom To so gadi bo na sporedu nocoj ob 21. uri.

Štebe (Bert Stolar) je vdovec in po poklicu voznik, ki ima pet sinov. Gospodinji jim Rozi (Majda Potokar). Fantje s svojimi malimi šalami in deškimi nagajivostmi spravljajo v obup vso malomeščansko sosesko, zato jih zmerjajo z "gadi". Rozi kar naprej grozi, da jih bo zapustila in tudi končno odide na Dolenjsko.

Ko Rozi le odide, jo obišče nečakinja Meri (Milada Kalezić), ki se v hišo Štebetovih celo vseli, vendar Rozinih gospodinjskih spretnosti ne more nadomestiti. Kmalu se zanjo začne zanimati Štebetov prijatelj Tone (Boris Cavazza) in številnim komičnim zapletom ni videti konca.

Vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.