To so najlepši zvezdniki na svetu

Foto: EPA Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Kerry Washington Foto: EPA Amanda Seyfried Foto: FameFlynet Zooey Deschanel Foto: FameFlynet Jane Fonda Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Kelly Rowland Foto: EPA Halle Berry Foto: Reuters Drew Barrymore Foto: Reuters Pink
Ameriška revija People je tako kot vsako leto objavila seznam zvezdnikov, ki so po njihovem mnenju v tekočem letu najlepši. Na prvo mesto so tokrat uvrstili Gwyneth Paltrow.
Oglej si celoten članek

V prejšnjih letih je laskavi naziv med drugim pripadel Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez in Julii Roberts, ki se je na prvem mestu znašla že kar štirikrat. Sam vrh lestvice so v preteklosti večinoma zasedale ženske, med moškimi pa je to uspelo le Melu Gibsonu (1996), Tomu Cruisu (1997) in Leonardu DiCapriu (1998).

Leto 2013 pa pripada igralki Gwyneth Paltrow, ki je zadnje čase vse bolj dejavna tudi na področju prehrane in lepote, na temo hrane in zdravega življenja pa je izdala že dve knjigi. Gwyneth je ob uvrstitvi na Peoplovo lestvici dejala, da je počaščena, hkrati pa je razložila, kdaj se sama počuti najlepša. "Kadar sem doma z družino, takrat imam na sebi preproste kavbojke in navadno majico. Redko sem naličena."

Na seznamu najlepših zvezdnikov za leto 2013 so še igralke Kerry Washington, Amanda Seyfried in Zooey Deschanel ter druge. Najlepšo deseterico si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:55 25. April 2013.

    Kar se mojega izbora tiče št.2 Washingtonka ima prehodno oceno, ostale pa lahko mirne duše skipate na Snagino deponijo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.