Magazin > VIP
27 ogledov

To so najlepši zvezdniki na svetu

Gwyneth Paltrow
1/10
FameFlynet
Ameriška revija People je tako kot vsako leto objavila seznam zvezdnikov, ki so po njihovem mnenju v tekočem letu najlepši. Na prvo mesto so tokrat uvrstili Gwyneth Paltrow.

V prejšnjih letih je laskavi naziv med drugim pripadel Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez in Julii Roberts, ki se je na prvem mestu znašla že kar štirikrat. Sam vrh lestvice so v preteklosti večinoma zasedale ženske, med moškimi pa je to uspelo le Melu Gibsonu (1996), Tomu Cruisu (1997) in Leonardu DiCapriu (1998).

Leto 2013 pa pripada igralki Gwyneth Paltrow, ki je zadnje čase vse bolj dejavna tudi na področju prehrane in lepote, na temo hrane in zdravega življenja pa je izdala že dve knjigi. Gwyneth je ob uvrstitvi na Peoplovo lestvici dejala, da je počaščena, hkrati pa je razložila, kdaj se sama počuti najlepša. "Kadar sem doma z družino, takrat imam na sebi preproste kavbojke in navadno majico. Redko sem naličena."

Na seznamu najlepših zvezdnikov za leto 2013 so še igralke Kerry Washington, Amanda Seyfried in Zooey Deschanel ter druge. Najlepšo deseterico si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:55 25.april 2013.

    Kar se mojega izbora tiče št.2 Washingtonka ima prehodno oceno, ostale pa lahko mirne duše skipate na Snagino deponijo.