To so največji nergači

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Astrologija. Z ničemer niso zadovoljni …
Oglej si celoten članek

Če ste obkroženi z ljudmi, ki so rojeni v teh treh astroloških znamenjih, veste, da z njimi ni vedno lahko shajati. So namreč zelo kritični, nekateri bi celo rekli, da imate opravka s tečnobami.

Dvojčka
Eno od najbolj neodločnih znamenj je hkrati tudi eno od najbolj kritičnih. Nagnjeni so k hitremu spreminjanju svojega mnenja. Veliko premišljujejo, analizirajo, zato brez težav tudi pri najbolj pozitivnem dogodku najdejo negativne plati.

Devica
Perfekcionisti, nagnjeni h kritiziranju – ne samo drugih, temveč tudi sebe. V bistvu se nam lahko smilijo. Ves čas imajo namreč občutek, da je usoda sveta odvisna od njihovih sposobnosti. Ker gre za zelo nesamozavestno znamenje, so zato seveda pod groznim stresom, nekateri bi rekli, da so "kronično nezadovoljni“.

Vodnar
Ponavadi napake iščejo pri sebi in ne pri drugih. Tudi oni želijo biti popolni, zato se počutijo kot velike izgube, ko jim kakšna stvar spodleti. Kritiziranje, predvsem samokritika, je za njih terapija.

Magazin Najbolj privlačni ljudje so rojeni v teh znamenjih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.