Magazin > Odnosi in prosti čas
1189 ogledov

To so največji nergači

prepir, moški, ženska, skrbi Profimedias
Astrologija. Z ničemer niso zadovoljni …

Če ste obkroženi z ljudmi, ki so rojeni v teh treh astroloških znamenjih, veste, da z njimi ni vedno lahko shajati. So namreč zelo kritični, nekateri bi celo rekli, da imate opravka s tečnobami.

Dvojčka
Eno od najbolj neodločnih znamenj je hkrati tudi eno od najbolj kritičnih. Nagnjeni so k hitremu spreminjanju svojega mnenja. Veliko premišljujejo, analizirajo, zato brez težav tudi pri najbolj pozitivnem dogodku najdejo negativne plati.

Devica
Perfekcionisti, nagnjeni h kritiziranju – ne samo drugih, temveč tudi sebe. V bistvu se nam lahko smilijo. Ves čas imajo namreč občutek, da je usoda sveta odvisna od njihovih sposobnosti. Ker gre za zelo nesamozavestno znamenje, so zato seveda pod groznim stresom, nekateri bi rekli, da so "kronično nezadovoljni“.

Vodnar
Ponavadi napake iščejo pri sebi in ne pri drugih. Tudi oni želijo biti popolni, zato se počutijo kot velike izgube, ko jim kakšna stvar spodleti. Kritiziranje, predvsem samokritika, je za njih terapija.

lepotica, lasje, manekenka Magazin Najbolj privlačni ljudje so rojeni v teh znamenjih
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.