To so novi ljubljenci slovenskih najstnic

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bolj kul od BQL? Trem simpatičnim študentom je uspelo nemogoče. Staro in mlado, "pripopano" na zaslone, s svojim vlogom Mal na Zrak vzpodbujajo k aktivnem preživljanju prostega časa na svežem zraku.
Oglej si celoten članek

Vloganje postaja vse bolj priljubljeno tudi na sončni strani Alp in njihovi ustvarjalci pravi mali zvezdniki. Simpatični Jaka, Žan in Kristjan so odkrili zmagovalno kombinacijo, ki ji sledi vedno več gledalcev. Trije lepotci s smislom za humor gledalcem na YouTubu predstavljajo najlepše kotičke Slovenije in mlade spodbujajo, da se iz virtualnega sveta povzpnejo v rajsko kuliso naravnega. 

"Večna dilema, kam na izlet predstavlja dobrodošel izziv novem vlogu Mal na Zrak,ki ga trenutno sestavljajo trije fantje, ki so 4 leta skupaj gulili gimnazijske klopi in tam spletli čudovito prijateljstvo. Vse se je začelo poletja 2017, ko sta se Jaka in Žan več dni peljala z avtom naokoli, nekega dne pa sta se med vožnjo po Jezerskem pogovarjala, da bi lahko poleg potovanj naredila še kaj koristnega in tako se je rodila ideja, ki še danes vedno bolj raste.  Od zabavnih skečev do objektivnih dejstev, fantje na zanimiv in zabaven način dokazujejo, da za dober izlet ni treba ven iz Slovenije," pravijo ustvarjalci vloga.

Največ pozornosti oboževalke menda namenijo Jaku, ki svojo sorodno dušo še išče. Njegove najljubše lokacije so Škofja Loka in Goriška Brda, romantični zmenek bi organiziral ob sotočju Save in Donave, na samotni otok pa bi vzel ledeni čaj in preostala dva člana ekipe Mal na Zrak.

Da so vlogi niso le dolgočasni potopisi, pa sta zaslužna predvsem Žan in Kristjan, ki sta člana Slovenskega Narodnega impro Gledališča. Žanovi najljubši kotički Slovenije so Otlica, Loška dolina in Kras, romantični zmenek bi organiziral v mesečini v hribih, na samotni otok pa bi vzel sončno kremo, vžigalnik in radio. Medtem ko so Kristjanu blizu jeruzalemski griči in Kras, zmenek bi organiziral popoldne ob plaži, na samotni otok pa bi vzel žogo, sekiro in ukulele. 

Ni čudno, da sledilke že pakirajo nahrbtnike!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.