Magazin > VIP
6593 ogledov

To so novi ljubljenci slovenskih najstnic

Mal na zrak Facebook
Bolj kul od BQL? Trem simpatičnim študentom je uspelo nemogoče. Staro in mlado, "pripopano" na zaslone, s svojim vlogom Mal na Zrak vzpodbujajo k aktivnem preživljanju prostega časa na svežem zraku.

Vloganje postaja vse bolj priljubljeno tudi na sončni strani Alp in njihovi ustvarjalci pravi mali zvezdniki. Simpatični Jaka, Žan in Kristjan so odkrili zmagovalno kombinacijo, ki ji sledi vedno več gledalcev. Trije lepotci s smislom za humor gledalcem na YouTubu predstavljajo najlepše kotičke Slovenije in mlade spodbujajo, da se iz virtualnega sveta povzpnejo v rajsko kuliso naravnega. 

"Večna dilema, kam na izlet predstavlja dobrodošel izziv novem vlogu Mal na Zrak,ki ga trenutno sestavljajo trije fantje, ki so 4 leta skupaj gulili gimnazijske klopi in tam spletli čudovito prijateljstvo. Vse se je začelo poletja 2017, ko sta se Jaka in Žan več dni peljala z avtom naokoli, nekega dne pa sta se med vožnjo po Jezerskem pogovarjala, da bi lahko poleg potovanj naredila še kaj koristnega in tako se je rodila ideja, ki še danes vedno bolj raste.  Od zabavnih skečev do objektivnih dejstev, fantje na zanimiv in zabaven način dokazujejo, da za dober izlet ni treba ven iz Slovenije," pravijo ustvarjalci vloga.

Največ pozornosti oboževalke menda namenijo Jaku, ki svojo sorodno dušo še išče. Njegove najljubše lokacije so Škofja Loka in Goriška Brda, romantični zmenek bi organiziral ob sotočju Save in Donave, na samotni otok pa bi vzel ledeni čaj in preostala dva člana ekipe Mal na Zrak.

Da so vlogi niso le dolgočasni potopisi, pa sta zaslužna predvsem Žan in Kristjan, ki sta člana Slovenskega Narodnega impro Gledališča. Žanovi najljubši kotički Slovenije so Otlica, Loška dolina in Kras, romantični zmenek bi organiziral v mesečini v hribih, na samotni otok pa bi vzel sončno kremo, vžigalnik in radio. Medtem ko so Kristjanu blizu jeruzalemski griči in Kras, zmenek bi organiziral popoldne ob plaži, na samotni otok pa bi vzel žogo, sekiro in ukulele. 

Ni čudno, da sledilke že pakirajo nahrbtnike!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.