To so pri Slovencih najbolj priljubljeni vroči pripomočki ta hip!

Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019 Foto: Saša Despot eroticland 2019
Ta vroči pripomoček pari pogosto kupijo za potegavščino!
Oglej si celoten članek

Na kakšno vročo zabavo ta hip prisegajo Slovenci in Slovenke nam je razkril Miha Komac iz Sveta užitka. "Največ prodamo steklenih dildov, igračk za pare, vibratorjev za pare, oblačil, lubrikantov, zanimive so tudi erekcijske kreme in erekcijske tabletke," pravi Miha in razkrije, zakaj so ravno stekleni dildi, ki stanejo okoli 25 evrov, trenutno med najbolj priljubljenimi erotičnimi igračkami: "Dildi so posebni, ker je vsak unikat. Narejeni so iz stekla, ki vas ne poškoduje, tudi če se zlomi. Najbolj popularni so zaviti, ki dosežejo tudi G točko in taki z bunkicami in rebri, ki nudijo dodatno stimulacijo."

Med najbolj prodajan artikel pa spada prav poseben vibrator z daljincem. "Najbolj prodajan artikel so vibracijske hlačke, hlačke v petih različnih oblikah, ki imajo zraven vibratorček, ki se ga nosi v teh hlačkah. Cena je med 40 in 60 evrov. Priljubljene so tudi pri parih za razne potegavščine, ko partner nepripravljenemu dekletu na javnem mestu vklopi ta vibratorček. To je zelo popularno za razne viralne potegavščine," pravi Miha.

Foto: Saša Despot eroticland 2019

In koliko so v povprečju stari uporabniki tovrstnih pripomočkov? "Mlajši so malo bolj odprti, saj so bili tudi že vzgojeni v tem duhu, da to ni več tabu. Je pa tudi veliko starejših parov, ki so že dlje časa skupaj in si vzamejo malo več časa, saj že vedo, kakšne so njihove preference," še dodaja Komac. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.