Magazin > Odnosi in prosti čas
2730 ogledov

To so pri Slovencih najbolj priljubljeni vroči pripomočki ta hip!

eroticland 2019
1/11
Saša Despot
Ta vroči pripomoček pari pogosto kupijo za potegavščino!

Na kakšno vročo zabavo ta hip prisegajo Slovenci in Slovenke nam je razkril Miha Komac iz Sveta užitka. "Največ prodamo steklenih dildov, igračk za pare, vibratorjev za pare, oblačil, lubrikantov, zanimive so tudi erekcijske kreme in erekcijske tabletke," pravi Miha in razkrije, zakaj so ravno stekleni dildi, ki stanejo okoli 25 evrov, trenutno med najbolj priljubljenimi erotičnimi igračkami: "Dildi so posebni, ker je vsak unikat. Narejeni so iz stekla, ki vas ne poškoduje, tudi če se zlomi. Najbolj popularni so zaviti, ki dosežejo tudi G točko in taki z bunkicami in rebri, ki nudijo dodatno stimulacijo."

Med najbolj prodajan artikel pa spada prav poseben vibrator z daljincem. "Najbolj prodajan artikel so vibracijske hlačke, hlačke v petih različnih oblikah, ki imajo zraven vibratorček, ki se ga nosi v teh hlačkah. Cena je med 40 in 60 evrov. Priljubljene so tudi pri parih za razne potegavščine, ko partner nepripravljenemu dekletu na javnem mestu vklopi ta vibratorček. To je zelo popularno za razne viralne potegavščine," pravi Miha.

eroticland 2019 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

In koliko so v povprečju stari uporabniki tovrstnih pripomočkov? "Mlajši so malo bolj odprti, saj so bili tudi že vzgojeni v tem duhu, da to ni več tabu. Je pa tudi veliko starejših parov, ki so že dlje časa skupaj in si vzamejo malo več časa, saj že vedo, kakšne so njihove preference," še dodaja Komac. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice