To so se spraševali vsi, Planet TV končno odgovoril!

Foto: Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Foto: Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Exatlon Slovenija se na Planet vrača z 2. sezono!
Oglej si celoten članek

Po odlični prvi sezoni, ki je Sloveniji predstavila nove junake in junakinje ter sprožila pravo športno evforijo, na Planet prihaja tudi 2. sezona najtežje športne preizkušnje Exatlon Slovenija!

Exatlon Slovenija, najbolj uspešen športni resničnostni šov lanske jeseni, se vrača z 2. sezono! "Izjemno sem zadovoljen, da lahko potrdim novico, ki so jo slovenski gledalci nestrpno pričakovali: Exatlon bo na TV zaslonih znova navduševal že jeseni," je povedal generalni direktor Planet TV Pavel Stantchev, ki dodaja: "Težki fizični in psihični izzivi bodo vnovič izoblikovali najmočnejše tekmovalce in tekmovalke. Ekipni duh, pogum in požrtvovalnost bodo znova vodili v veliko televizijsko pustolovščino!"

Kdo bo sestavljal modro in rdečo ekipo, ki se bosta na neverjetnih poligonih v eksotični Dominikanski republiki borili za ekipno in nato individualno zmago? Katera tekmovalca bosta nasledila prva slovenska zmagovalca Exatlona, Marjanco Polutnik in Franka Bajca? Prijave za Exatlon Slovenija se bodo odprle kmalu, saj se najtežja televizijska športna preizkušnja na Planet z novo sezono vrača že jeseni!

Foto: Planet TV exatlon

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:47 23. Maj 2022.

    Ne samo bojkotirat oddajo, teba je ukinit Planet tv, ki ima huskaško in propagandno dejavnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.