Magazin > Film & Glasba & TV
12680 ogledov

To so se spraševali vsi, Planet TV končno odgovoril!

Novice: Eles zaposlenemu prepovedal nastop pri Požarju - Planet TV Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Exatlon Slovenija se na Planet vrača z 2. sezono!

Po odlični prvi sezoni, ki je Sloveniji predstavila nove junake in junakinje ter sprožila pravo športno evforijo, na Planet prihaja tudi 2. sezona najtežje športne preizkušnje Exatlon Slovenija!

Exatlon Slovenija, najbolj uspešen športni resničnostni šov lanske jeseni, se vrača z 2. sezono! "Izjemno sem zadovoljen, da lahko potrdim novico, ki so jo slovenski gledalci nestrpno pričakovali: Exatlon bo na TV zaslonih znova navduševal že jeseni," je povedal generalni direktor Planet TV Pavel Stantchev, ki dodaja: "Težki fizični in psihični izzivi bodo vnovič izoblikovali najmočnejše tekmovalce in tekmovalke. Ekipni duh, pogum in požrtvovalnost bodo znova vodili v veliko televizijsko pustolovščino!"

Kdo bo sestavljal modro in rdečo ekipo, ki se bosta na neverjetnih poligonih v eksotični Dominikanski republiki borili za ekipno in nato individualno zmago? Katera tekmovalca bosta nasledila prva slovenska zmagovalca Exatlona, Marjanco Polutnik in Franka Bajca? Prijave za Exatlon Slovenija se bodo odprle kmalu, saj se najtežja televizijska športna preizkušnja na Planet z novo sezono vrača že jeseni!

exatlon | Avtor: Planet TV Planet TV

 
Komentarjev 1
  • Ender3 22:47 23.maj 2022.

    Ne samo bojkotirat oddajo, teba je ukinit Planet tv, ki ima huskaško in propagandno dejavnost.